Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Χαρμόσυνη Αγγελία και Διευκρινίσεις


Τα όσα δημοσιεύετε εδώ, Φίλες και Φίλοι, θα είναι η Συλλογική Θεωρητική Εργασία σας για αυτό, και για το επόμενο εξάμηνο. 

Το επίπεδό σας είναι λίαν υψηλό, συμφωνήσαμε εγώ και ο Πρύτανης κ. Γιώργος Χαρβαλιάς, και τον ενημέρωσα ότι έχω στήσει το blog Paint/Inks, το οποίο και αποτελεί την εργασία διαρκείας για την οποία θα βαθμολογηθείτε. Το οποίο blog μπορούμε αργότερα να το αναβαθμίσουμε σε σάιτ και σε χώρο αέναου, γόνιμου διάλογου και δημιουργίας.

Ασυνεννοησία λόγω απουσίας γραμματείας, και όχι δική μου αμέλεια, είναι η αιτία για το ότι δεν συναντηθήκαμε ξανά από τον  Απρίλιο, και για το ότι δεν ήμουν στην Παρουσίαση των εργασιών σας τις προάλλες. Ουδείς με ειδοποίησε, μπλέξαν οι γραμμές και τα νήματα, συμβαίνουν τέτοια όταν δεν λειτουργεί άψογα μια Σχολή.

Τέλος πάντων! Το θέμα είναι ότι θα είμαι στο πλάι σας στις επόμενες παρουσιάσεις (όπως μου είπε ο κ. Χαρβαλιάς θα είναι σε καμιά δεκαριά ημέρες -- αλλά, παρακαλώ, ειδοποιείστε με και εσείς για να μην ξεχαστούμε πάλι). Επίσης, όπως και πάλι συνεννοήθηκα με τον κ. Χαρβαλιά, ΔΕΝ με έχει αντικαταστήσει ο κ. Ντένης Ζαχαρόπουλος, άλλη παρεξήγηση κι αυτή οφειλόμενη στο ότι πάλι έγινε μπέρδεμα με τις ώρες διδασκαλίας. Και ο κ. Ζαχαρόπουλος θα σας κάνει μαθήματα, και, άλλη μέρα και άλλες ώρες, εγώ. Ο κ. Χαρβαλιάς μού είπε να συνεννοηθώ με τον κ. Ρεντζή για να δούμε ποια μέρα και ποιες ώρες θα κάνετε μάθημα μαζί μου. 

Με τη φιλία και την αγάπη μου,
Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης 
gicaros22@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου